sunnuntai 9. lokakuuta 2016

Kirjapallon kuulumiset

Edellisestä postauksesta on nyt kulunut aika tarkalleen kaksi kuukautta, joten taitaa olla aiheellista kysyä: Missäs uudet postaukset viipyvät?? Hmm? Ei kai Kirjapallo vain ole lopettanut??

No eipä ole, ei. :) Tämä syksy on vain ollut töiden osalta ihan ennätyksellisen kiireinen ja lisäksi tietenkin läppärin näyttö on mennyt hajalle, eikä pelkällä kännykällä bloggailu oikein houkuttele.

Siispä olen toistaiseksi siirtynyt Goodreadsin puolelle. Mutta miksi Goodreads?

Syitä on useita:
1. Ei tarvitse ottaa kirjasta kuvaa! :D
2. Ei tunnu höhlältä vaikka kirjoittaisi kirjasta vain lauseen tai pari.
3. Näkee mitä kaverit lukevat, arvostelevat ja kenties jättävät kesken. (Onhan muiden vakoilu aina kivaa!)
4. Muiden arvosteluja voi kommentoida ja tykkäillä, eli siellä voi heittäytyä vaikka minkälaisiin keskusteluihin.
5. Goodreads challenge kannustaa merkitsemään muistiin kaikki mahdolliset luetut kirjat (vaikka eipä niitä kaikkia kyllä silti jaksa merkitä, varsinkaan jos se kirja pitäisi itse lisätä tietokantaan.....).
6. TILASTOT! <3 Vai etkö muka halua tietää, kuinka monta sivua olet lukenut yhteensä vuodessa ja millaisia kirjoja ja mille kirjoille olet antanut eniten tähtiä? No sitähän minäkin. :)
7. Näppärä käyttää kännykällä.
8. Ei maksa mittään, eikä kirjojen määrässä minun käsittääkseni ole mitään rajoitusta.

Eli toisin sanoen: Goodreads on ihan täydellinen meille kaikille kiireisille (ja laiskoille)! ;) Käytän Goodreadsia tunnuksella Kirjapallo ja minut saa mielellään lisätä kaveriksi. :)

Näin lokakuussa on ihanaa lukea vähän jännempiä kirjoja ja toivon mukaan saan myös jossain vaiheessa aikaiseksi muutaman aiheeseen liittyvän kirjapostauksen... Tunnelmallisia lukuhetkiä kaikille! <3


PS: Minun eräs blogikirjoitukseni on kadonnut!! "Erin Hunterin seikkailusarjat" on pinkaissut omille teilleen enkä ole onnistunut löytämään sitä edes näiden tai näiden ohjeiden avulla. Jos näet sen harhailemassa jossain, saa ottaa kiinni. Mutta olethan varovainen! Kyseessä on kuitenkin lauma hurjia soturikissoja, koiria ja karhuja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi! :)